zondag 27 maart 2016

Behoefte aan informatie blijkt groot

Nog een week te gaan tot het referendum blijkt bij het flyeren en uitdelen van onze campagnekrantjes dat veel mensen het idee hebben nog te weinig geïnformeerd te zijn over het Associatieverdrag met Oekraïne en de argumenten voor en tegen.


een informatiestand in het centrum van Oud-Beijerland afgelopen zaterdag

In aanvulling op het uit te delen campagnemateriaal en de verschillende bijeenkomsten in het land heeft Oorlog is geen Oplossing daarom een tweetal series van korte informatieve youtube-filmpjes op haar website geplaatst. Het gaat daarbij om een reeks met een samenvatting en verschillende onderdelen van het debat "Oekraïne tussen Oost en West" dat we op zondagmiddag 20 maart in De Balie organiseerden en om een reeks over de achtergronden van de huidige oorlog in Oekraïne en wat deze met het Associatieverdrag te maken heeft.

De komende dagen zullen diverse leden van Oorlog is geen Oplossing nog een inleiding of discussiebijdrage houden op verschillende bijeenkomsten over het referendum. Een overzicht daarvan is eveneens op onze website te vinden en het kan zijn dat deze de komende dagen nog met een aantal bijeenkomsten wordt uitgebreid. 

1 opmerking:

  1. Willen jullie bij verspreiden informatie je houden aan beleid - Nee sticker. Enthousiast flyeren bij mensen die aangeven geen ongeadresseerde post te willen ontvangen helpt niet mee om te luisteren naar het standpunt, maar wekt irritatie.

    BeantwoordenVerwijderen